Porážka „A“ družstva od Dubňan

Utkání se odehrálo tradičně v neděli 23.2.2020 v 10:00 na dubňanské půdě. Nastoupili jsme v pozměněné sestavě (místo Petra nastoupil Dominik) a byli jsme si vědomi obrovské kvality domácího celku. Domácí nastoupili i s novou posilou A. Juříkem.

SKST DUBŇANY A – TJ SOKOL KYJOV A 12:6

Sestavy

Domácí: Ilčík O., Jelínek L., Juřík A., Matza P.

Hosté: Škoula R., Vavřínek D., Kovář D., Dočekal P.

Po úvodních čtyřhrách byl stav 1:1. Nezklamala zkušená dvojice Dočekal – Kovář, která po velmi dobrém výkonu nedala sebemenší šanci dvojici Ilčík – Matza. Nově poskládaná dvojice Škoula  – Vavřínek nestačila na dvojici Jelínek – Juřík. Utkání se odehrálo v jednoznačné režii domácích.

Nejlepší hráč žebříčku okresní ligy Ilčík prokázal svou dosavadní neporazitelnost a s přehledem si dokráčel pro další čtyři vítezství. Další jistotou byl pro domácí nová posila A. Juřík, který sice nebyl tak dominantní, ale všechny svá utkání dotáhl hladce do vítězného konce.

Výborně zahrál „náhradník“ Dominik, který dokázal porazit třetího hráče okresní ligy Z. Jelínka. Ostatní vybojovali pouze po bodu a povinně porazili náhradníka P. Matzu. Já jsem též sahal po skalpu Jelínka, bohužel jsem prohrál 10 v pátém setu. Celkově lze říct, že jsme odehráli vcelku vyrovnané zápasy.

Domácí evidentně svou úrovní nepatří do naší soutěže a s přehledem míří za postupem do krajské soutěže. V tabulce se momentálně nacházíme v dolní části tabulky na 7. pozici, a čeká nás další nepříjemný soupeř z Ratíškovic, se kterým jsme minule dostali těžkou nakládačku 16:2..

Body domácích: Ilčík, Juřík – 4, Jelínek – 3, Matza – 0, čtyřhra – 1

Body hostů: Vavřínek – 2, Škoula, Dočekal, Kovář – 1, čtyřhra – 1

V příštím kole 8.3. 2020 v 10:00 nás čeká těžký zápas s Ratíškovicemi. Přijďte se podívat a povzbudit.

Nezávislý odborný zpravodaj Flexa z A.